7 december 2021

4 supervette vrijgezellenfeestjes op wielen

2 min read

Ben je op zoek naar een leuk vrijgezellenfeest en zijn je vrienden helemaal gek van auto’s, scooters of alles wat maar op wielen zit? Bekijk hier dan de leukste uitjes op wielen die je kunt doen als vrijgezellenfeest. Super vet en heel origineel! Adrenaline en plezier gegarandeerd.

Quad rijden

Voor de echte durfallen is quad rijden het ideale vrijgezellenuitje. Op een speciaal uitgezet parcours race je tegen je vrienden. Ben jij de scherpe bochten, pittige hellingen en moeilijke obstakels de baas? Adrenaline en spanning zijn gegarandeerd wanneer je met elkaar de racemonsters beklimt en elkaar uitdaagt voor een bloedstollende wedstrijd. Zoek de grenzen op en stel de behendigheid, evenwicht en durf van jezelf en je vrienden op de proef. Wie van jullie presteert het beste onder druk?

Driftcursus

Voel je voor heel even een superheld in een vette actiefilm met een driftcursus. Op speciaal ingerichte terreinen scheur je met de vetste manoeuvres door de scherpste bochten. Heb jij je auto het beste onder controle? Weet jij onder grote spanning de rust te bewaren om de juiste techniek uit te voeren? Daag je vrienden uit en geniet van de kick en adrenaline die er vrij komt als je drift en een ovaal of een S-vorm rijdt.

Offroad rijden

Hebben jullie altijd al eens met een dikke jeep de modderige bossen willen trotseren? Ga dan offroad rijden! Scheur met meerdere 4×4 terreinwagens over de vetste parcours. Je moet hier uiteraard wel je rijbewijs voor hebben, maar verder kun je gewoon direct aan de slag. Met een dikke terreinwagen scheur je door de ruige landschappen. Hou jij je hoofd koel en je stuur recht op speciale parcours vol schuine vlakken, diepe modderkuilen en steile hellingen? Vaak is er een deskundige instructeur die je overal bij helpt.

Anti-slipcursus

Wil je een leuke vrijgezellenfeest organiseren een ook nog iets super nuttigs opsteken? Dan raden we je de Anti-slipcursus aan. Hier leer je om de auto onder controle te houden onder de moeilijkste omstandigheden. Natuurlijk moet het wel leuk blijven. Daarom geven ze bij fundustry.nl anti-slipcursussen met een knipoog. Fun staat hier voorop, maar je leert ook echt een hoop. Om te beginnen krijg je een beetje theorie, maar je kruipt gelukkig al snel zelf achter het stuur. Je leert corrigeren, remmen en uitwijken met ABS en noodstops maken op zowel glad wegdek als asfalt.

Mocht je genoeg tijd hebben dan kun je deze activiteiten natuurlijk ook combineren. Dan is je geslaagde vrijgezellenfeest helemaal gegarandeerd!