Veiligheid,  Vervoer

De meest comfortabele schoenen

Iedereen draagt graag comfortabele schoenen. Gelukkig kunnen comfortabele schoenen stijlvol en elegant zijn. Dat is superhandig als je er voor je werk representatief uit moet zien. Zo kun je lekker doorwerken en er netjes uitzien…zonder pijnlijke voeten te krijgen. Maar comfortabele schoenen hoeven niet altijd zo elegant te staan. Soms wil je gewoon een lange wandeling maken en mogen die schoenen er best stoer en sportief uitzien. Soms werk je in een omgeving waar je schoenen gewoon stevig moeten zijn. Er zijn veel banen waarbij het belangrijk is dat je een hele dag op je voeten kunt staan zonder pijn te krijgen. Kortom, leuke, comfort schoenen passen bij elke situatie. Het gaat er om dat je uitvindt wat jouw unieke levensstijl is en welke schoenen daar het beste bij passen.

Instappers 

Instappers heren zijn een perfect voorbeeld van comfortabele schoenen. Vorig seizoen spande deze schoenen al de kroon, maar voor het aankomende seizoen zijn lage instappers voor heren wederom een hit. Loafers, ook wel lage instappers voor heren genoemd, staan bekend als klassieke mannenschoenen ,zonder veter- en strikwerk, die tijdloos zijn. Een waanzinnige trend van dit moment is de preppy look. De naam preppy komt van jonge Amerikaanse elites die zich voorbereiden op een "Prep School". Lage instappers voor heren gaan gepaard met deze trend. De bijbehorende kleding in de preppy trend is meestal afkomstig uit de sport, zoals poloshirts en baseball shirts, maar ook golfbroeken en ze herinneren je aan schooluniformen. De kledingstijl van preppy is heel klassiek en laat dat net zijn waar veel vraag naar is. Risicovrije kledingstukken waaronder lage instappers voor heren, die jaren kunnen meegaan zonder er ooit echt gedateerd uit te zien.

Sneakers 

Sneakers zijn sportieve comfortabele gympen die als vrijetijdsschoenen worden gedragen. Hoewel ze vaak omschreven worden als sporty, hebben ze in de loop der jaren een wat meer alledaagse look gekregen – en dat is te merken. Kijk maar eens om je heen; je ziet sneakers overal! Op de straat, de werkvloer, het bejaardentehuis – ze zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld.

Outdoor schoenen

 Outdoorschoenen moeten in eerste instantie natuurlijk comfortabel zijn en steun bieden bij outdoortrips. Hoge wandelschoenen zijn perfect voor hikes door rotsachtig gebied en bieden de enkel extra steun. Lage wandelschoenen zijn prima voor een tochtje door heuvelig en plat wandelgebied. Ga je bergtoppen beklimmen? Een paar bergschoenen is dan wat je nodig hebt. Let op een stevige zool met een goed profiel voor extra grip.