7 december 2021

De nummer 1 Container transport in Nederland

2 min read
Container transport

Wil jij gebruik maken van Container transport? Dan is het belangrijk om te weten welke organisaties zich bezighouden met dit unieke vak. Jarenlang weten bedrijven zich te onderscheiden door verschillende manieren toe te passen. Maar wat zijn nu eigenlijk de trends en ontwikkelingen? Waar moet de transporteur nu eigenlijk aan voldoen? In deze blog komt er het volgende aanbod:

  • Vervoeren op zee 
  • Vervoeren op de weg 
  • De voor en -nadelen
  • De juiste partner 
Container transport

Welke trends zijn er?

De specialisten op het gebied van container transport  doen we er alles aan, om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn. Inmiddels zijn vele vrachtwagens voorzien van verschillende moderne technologieën. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om op afstand te kunnen zien waar de grote kist zich bevindt. Ook is het mogelijk om uit te lezen welke temperatuur de container heeft of had en op welk moment. Dit wordt bijvoorbeeld gedaan door op een vrachtwagen of grote kist (afhankelijk van de hoeveelheid en bestemming van jouw goederen) een gps te plaatsen op een moeilijk zichtbare plek. Zo kan je middels een Track&Trace-systeem precies zien waar jouw lading zich bevinden. Dit is een prettige gedachten, vooral als je geconditioneerd transport van bijvoorbeeld levensmiddelen in de trailer of container transport.

De voordelen

Een nieuwe trend is dat je middels een live thermostaat live kan meekijken wat de temperatuur binnen de vrachtwagen / grote kist is. Als er iets mis is met de temperatuur, kan je direct contact opnemen met de partij en in de meeste gevallen, kan de partij de vrachtwagen / container laten dalen tot maximaal 30 graden Celsius onder nul. Natuurlijk is het ook mogelijk om de temperatuur juist te verhogen, met een maximum van 30 graden Celsius. Zo ben je op de hoogte van de actuele status van jouw lading en ben je er van verzekerd dat het juist aankomt.