7 december 2021

De stad verkennen

2 min read

Ben jij lekker op vakantie in eigen land? Of staat er een stedentrip naar bijvoorbeeld Barcelona gepland? Dan wil je lekker de omgeving of stad gaan verkennen. Maar hoe ga je dit doen? Hoe vlieg je dit aan en welk vervoersmiddel ga jij inzetten? Wij geven je enkele tips!

Scooter

Veel vrijheid en zelf je tijden kunnen bepalen. Dat kan je als je een scooter huurt. Je zit niet vast aan tijden en kunt zelf bepalen waar je stopt om bijvoorbeeld een kerk te bezoeken. Ga je door de polder heen? Huur dan een Scooter in Dronten of in Lelystad bij Robert De Vries Tweewielers. Wil jij helemaal blits voor de dag komen? Dan is een scooter van het merk AGM iets voor jou.

Fiets

Eigenlijk heeft een fiets dezelfde voordelen als een scooter. Echter, er zijn twee grote verschillen. Het eerste grote verschil is dat je met de fiets niet dezelfde afstanden op een dag kan afleggen. Wil jij echt een tour maken? Zijn de afstanden tussen de bezienswaardigheden groot? Dan kun je beter voor een scooter gaan. Het tweede verschil is natuurlijk de inspanning. Op een scooter hoef jij zelf niet te trappen, iets wat je bij een fiets wel moet. Houdt dus even rekening met de afstand.

Toeristische bus

Lekker ontspannen, zelf helemaal niets hoeven doen en je laten rondrijden langs de meest populaire bezienswaardigheden van de stad? Dan moet jij zeker een bus met gids ‘huren’. Je kent de beelden wel uit Londen, waar de bussen miljoenen toeristen per jaar vervoeren. Het grote voordeel is dat je door een dergelijke tour kunt bepalen wat je de dagen erna wilt gaan bezoeken. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *