7 december 2021

Er op uit in de vrije natuur

2 min read
echopper

Waar je met een normale scooter of een motor niet zonder helm mag rijden, mag je dit met een echopper wel. Heerlijk als het lekker weer is en je kunt een lekker ritje maken, voel de wind langs je hoofd door je haren heen gaan. Geen lawaai, geen gedoe met schakelen maar ontspannen rijden zolang je wilt. In Midden Brabant de chopper ophalen en je tour beginnen waar je zelf wilt. Verschillende partners hebben de choppers klaarstaan om te verhuren. 

echopper

Relaxed en zonder zorgen

Wil je echt even al je zorgen aan de kant gooien dan is het rijden op een echopper ideaal om te doen. Heerlijk door Brabant heen crossen, geruisloos want de chopper wordt elektrisch aangedreven. Geen tanken onderweg, en misschien nog wel veel leuker je haar gaat niet door de war door een helm. De stoere chopper zorgt er ook voor dat je geen suf vervoermiddel hebt, de vette scooter doet denken aan vroeger aan een Amerikaans merk. Ben je eenmaal aan het rijden dan zal je voelen dat de chopper ook heerlijk rijdt.

echopper

Kom op plekken waar je nooit komt

Met een normale scooter mag je niet door duinen en bossen heen rijden, maar omdat de echopper elektrisch is en geen geluid maakt mag het wel. Stel je eens voor met je vrienden een heerlijke rit te maken door de prachtige natuur van Brabant. Jullie stoppen even bij een leuk terrasje, je drinkt wat fris en stappen weer op. Je hebt de tijd van je leven, onderweg luister je wat muziek of je praat wat met je vrienden. Wat kun je nog beter doen dan dit op je vrije dag?