7 december 2021

Eropuit in Drenthe. Huur een e-scooter!

2 min read
Scooter


Écht genieten van de natuur doe je in Drenthe. De uitgestrekte natuurgebieden, de bossen, de ruimte, trek eropuit op een geruisloze e-scooter of een e-chopper! Gezellig samen, alleen, óf juist met een grotere groep. Geniet van de prachtige natuur en mooie bezienswaardigheden in de regio. Een elektrische scooter of e-chopper huren kan eenvoudig bij diverse aanbieders in Drenthe!

Waarom is rijden op een elektrische scooter zo leuk?

De wind door je haren, de vrijheid en het zonnetje op je gezicht. Dát is een ritje op de e-scooter. Verder is een elektrische scooter helemaal stil. Je kunt hierdoor gewoon in natuurgebieden rijden zonder het leven van de dieren en andere mensen te verstoren. Zelfs met een grote groep maken de scooters geen lawaai. Je hoort enkel het geluid van de banden op het wegdek. Verder zijn de scooters klimaatneutraal en dus niet schadelijk voor het milieu. Een elektrische scooter of e-chopper huren in Drenthe is dus zeker een goed idee!

Scooter

Op de e-scooter bezoek je de mooiste bezienswaardigheden van Drenthe

Op een elektrische scooter verken je op een ontspannen manier de Drentse natuur. Wanneer je zin hebt in een goede kop koffie of een lunch, zet je de scooter aan de kant en neem je plaats op een van de terrasjes die je onderweg tegenkomt. Wil je het ‘echte Drenthe’ zien!? Bezoek dan het Bargerveen in het Zuidoosten van de provincie, de Nationale parken, de Hunebedden of het Drents Museum. Er is zoveel te beleven in Drenthe! 

Hoe gaat het rijden met een e-scooter of e-chopper?

Met een e-scooter of e-chopper rijd je gemakkelijk een rit van 50 kilometer lang. Het rijden is niet moeilijk en de scooters kunnen eigenlijk door iedere (volwassene) bestuurd worden. Een elektrische scooter mag je huren vanaf 16 jaar. Je moet wel in het bezit zijn van een rijbewijs en een geldig legitimatiebewijs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *