22 januari 2022

Geen gedoe bij landbouwmachines van McHale

2 min read

Door de jarenlange ervaring van McHale zijn de gespecialiseerd in landbouwmachines. Het heeft een goede kwaliteit en het is wellicht iets waar jij naar op zoek bent. Ondanks dat McHale vanuit Ierland werkt, is het ook mogelijk om in Nederland de machines te krijgen. Dit gebeurd meestel via een dealer. Het bedrijf heeft machines over heel de wereld en daardoor ook een grote naamsbekendheid. Door het grote aanbod waaruit je kunt kiezen, zit er altijd wat bij wat aansluit bij jouw bedrijf.

Voldoet de machine aan jouw verwachting?

Om een goede vervanging te vinden voor jouw huidige landbouwmachine, ben je vaak een tijdje bezig. Het is namelijk een flinke uitdaging om iets te vinden wat aan jouw verwachtingen voldoet. Welk merk sluit het beste aan bij jouw bedrijf? Welke kwaliteit wil jij dat het levert en aan welke eisen moet de machine voldoen om het werk te verrichten die jij wilt? Dit zijn vragen die je waarschijnlijk hebt voordat je een nieuwe machine gaat kopen. Als je een nieuwe machine zoekt voor het verbouwen van hooi, dan is dit beschikbaar bij McHale. Je kunt met deze machines hooi verbouwen en daarnaast ook wikkelen en persen. Daarnaast bestaan er ook machines bij McHale die het wikkelen en persen in een keer doen. 

Geen vertraging

Om makkelijk aan McHale machines te komen is het wellicht een idee om een dealer in te schakelen. Ook voor losse onderdelen van jouw machines kun je terecht bij McHale. Als je bijvoorbeeld niet een compleet nieuwe machine wilt, maar een bepaald onderdeel, dan is dit mogelijk. Deze wens kan ontstaan doordat het onderdeel minder goed functioneert of doordat het kapot is gegaan. Je wilt in de landbouw branche geen vertraging oplopen, omdat de tijd dat je kunt verbouwen cruciaal is. Door de snelle levering van McHale loop je geen achterstand op.

Genoeg opties

McHale heeft naast compleet nieuwe machines ook andere opties. Voor sommige bedrijven zijn de kosten namelijk net buiten hun budget. Toch heb je een nieuwe machine of onderdeel nodig. McHale biedt hiervoor gebruikte machines aan. Ook dit is een goede optie om voor te gaan. Je kunt er zeker vanuit gaan dat deze machines zorgvuldig worden nagekeken op eventuele mankementen. Daarnaast wordt de machine meerdere malen getest zodat je zeker weet dat het goed werkt. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je op korte termijn weer een nieuwe machine moet aanschaffen bij McHale. 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *