7 december 2021

Hoe streven wij ‘The power of perfection’ na?

2 min read
vrachtwagen spuiterij

Het leveren van constante kwaliteit vinden wij belangrijk: wij zijn continu bezig met onze zoektocht naar de beste kwaliteit. Door het invoeren van een controlesysteem, kunnen we verbeteren waar nodig en bewaken we tegelijkertijd de processen. In deze blog lees je hoe wij onze slogan ‘The power to perfection’ nastreven. Bezoek ook de website van Spuiterij Gouweleeuw.

Gerelateerde links:

Oplegger spuiten

Vuilniswagen spuiten

Hoge kwaliteitsnorm

We zijn sinds de oprichting in 1989 enorm gegroeid en dit hebben we bereikt door continu op zoek te gaan naar de beste kwaliteit. Onderdeel van deze zoektocht zijn onze vakmensen, de nieuwste productietechnieken én de korte doorlooptijd. Omdat we het altijd nog beter willen doen, hebben we ons eigen controlesysteem ingevoerd.

Quality-Check-Systeem

Het Gouweleeuw-Quality-Check-Systeem (GL-QC-systeem) zorgt voor een goed verloop van interne processen. Zo zijn er functionarissen aangesteld die de voortgang van processen controleren door middel van een voortgangs-checklist. Onze vakmensen weten precies wat de door hun in te vullen taken zijn, omdat elke opdracht – inclusief opdrachtnummer – in het archief staat. Deze opdracht bevat de vastgestelde afspraken die we van tevoren met jou maken.

Deskundig advies

Door ons vernieuwde pand kunnen we alle werkzaamheden op één plek uitvoeren. Ideaal, omdat de productiecapaciteit verhoogd is naar 300 gespoten kranen per jaar. Daarnaast geven we niet alleen deskundig advies, maar denken ook met u mee. Onze vakmensen zijn gespecialiseerd en beschikken over de nieuwste productietechnieken, waardoor wij vaak al binnen 12 werkdagen aan jou opleveren.

Geen klus te groot

Wij denken graag met je mee als het gaat om logistieke service. Wij bieden een service aan die ervoor zorgt dat je je geen zorgen hoeft te maken over het vervoeren van het materiaal. Neem contact met ons op om de diverse mogelijkheden te bespreken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *