7 december 2021

Mini Velgen

2 min read

Mini Velgen is een leuk en verslavend arcadespel dat deel uitmaakt van de Crash Team Racing-serie. De game leent enkele elementen uit de eerdere games in de serie, maar voegt ook een paar eigen ideeën toe. Het is een van de eerste games die is uitgebracht voor het Game Boy Advance-systeem. Het is vrij trouw aan de originelen, maar er zijn verbeteringen die het zelfs vandaag de dag nog een leuk spel maken om te spelen. Het spel was niet erg succesvol, maar het heeft een sterke schare fans. Mini Wheels is een zijwaarts scrollend arcade-racespel dat enkele aspecten van andere vergelijkbare arcade-spellen leent.

Cooper Wheels begon in 1992

Cooper Wheels begon in 1992 en was een van de eerste hoogwaardige op honkbalrubber gebaseerde spellen. Het honkbalthema is overal duidelijk, aangezien elke speler begint met een witte bal (vandaar de naam ‘Cooper ‘S Wheels’), en het algehele ontwerp ziet er heel mooi uit. De eerste versie was behoorlijk indrukwekkend, met een uitstekend detailniveau. Het kenmerkte twee afzonderlijke gekleurde wielen, elk met zijn eigen unieke ontwerp. Dit is tegenwoordig het standaardontwerp, maar de release van het vervolg heeft het enorm verbeterd. De games verbeterden aanzienlijk met de introductie van een derde kleur, waardoor het algehele ontwerp strakker en aantrekkelijker werd. Het vervolg van Mini Cooper Wheels was een behoorlijk succes en introduceerde een hele nieuwe golf Mini Cooper Wheels.

verschillende maten

Mini Velgen zijn er nu in verschillende maten en uitvoeringen. Hoewel de originele release het beste speelde met games met een honkbalthema, zijn de nieuwere releases bekend geworden door hun gebruik in verschillende videogames. Veel racegames hebben nu Mini Velgen en het populaire Wii-spel ‘Wii Sports Resort’ gebruikt ze ook. De wielen zijn ook een veelgebruikte optie geworden voor auto’s in dagelijkse racegames, waardoor de auto’s over sporen en door obstakels kunnen rijden dankzij de best beoordeelde velgen van vandaag. Veel van de best beoordeelde velgen die door videogamebedrijven worden gebruikt, zijn eigenlijk oorspronkelijk ontworpen voor kinderfietsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *