22 januari 2022

Rijbewijs b

2 min read
rijbewijs b

Ik was zo blij dat ik af de schoolbanken mocht. Nu kon ik eindelijk mijn eigen geld verdienen. Daarom ging ik dan ook op zoek naar mijn eerste job. Ik zag al vlug een job die me beviel, maar helaas vroegen ze ook dat ik een rijbewijs b had. Dit laatste had ik nog niet. Ik wilde de job zo graag doen, dat ik het dan maar tijd vond om eens werk te maken van het rijbewijs. Daarom ging ik online op zoek. Op deze manier kwam ik dan terecht op de website van deze rijschool.

rijbewijs b

Hoe heb ik deze rijschool ervaren?

Ik heb goede ervaringen vernomen van deze rijschool, dus heb ik vrij snel gekozen om effectief lessen aan te schaffen. Natuurlijk zijn deze niet goedkoop, maar in vergelijking met andere rijscholen, besef ik wel dat ik zeker niet mocht klagen. Daarom koos ik meteen voor een heel pakket. Ik had wel wat zenuwen: wat als de lesgever of lesgeefster helemaal niet aangenaam was? Wat als die me uitlachte of heel hard was? Ik had het geluk dat ik een lesgever kreeg die eigenlijk het tegenovergesteld was van alles waarvoor ik zo hard had gevreesd. Bovendien was deze persoon zeer bekwaam.

rijbewijs b

Ik had op korte tijd zeer veel geleerd. Na de lessen heb ik vrij snel een examen vastgelegd. Ik vond dat ik niets te verliezen had en ik was toch wel goed voorbereid. Intussen heb ik dit examen ook afgelegd en… was ik geslaagd! Ik was supertevreden dus! Alles bij elkaar ben ik eigenlijk zeer tevreden dat ik voor deze rijschool heb gekozen. Niet enkel heb ik mijn rijbewijs b snel behaald en is dit ook zeer handig, bovendien heb ik zo ook kunnen solliciteren voor de job. Een toppertje dus!