22 januari 2022

Thailand, Nigeria en visums

2 min read

Ga jij binnenkort op vakantie? Sommige landen vragen dan om een visum, vooral als je voor een langere periode weggaat. Bijvoorbeeld Thailand, dit is een prachtig land waar je kunt rondreizen. Wat heb je nodig als je op vakantie gaat voor een langere periode? Lees hier meer.

Wat moet ik regelen?

Je kent het wel, de stress voordat je op vakantie gaat. Bij een langer verblijf zul je een aantal zaken moeten regelen. Een oppas voor je huisdier, accommodatie, je vliegtickets, eventuele vaccinaties en een visum. Dit zijn dingen die je op tijd wil regelen, zodat je rustig op vakantie kunt. Ga je langer dan 30 dagen weg? Zoek dan naar e-visum Thailand aanvragen en je zult op een website belanden waar je dit kunt aanvragen. Ga je alleen voor een zakelijke trip? Dan heb je ook een visum nodig, zelfs bij een kort verblijf. Of ga je naar Nigeria? Zoek dan naar Nigeria visum aanvragen. Voor beide landen heb je namelijk een visum nodig. Naast visums is het verstandig om voor een reisverzekering te zorgen.

Thailand

Dit land staat bekend als goedkoop, maar ook de mensen zijn heel vriendelijk. Het is niet voor niets dat veel jongeren kiezen voor backpacken in Thailand. Het is een groot land met veel bezienswaardigheden en een heerlijk klimaat. De hoofdstad van Thailand is Bangkok, waar je diverse markten zult vinden. ‘s Nachts verandert deze stad in een uitgaansgebied, reis met de traditionele tuk-tuk en je zult deze levendige stad snel ontdekken. In Thailand vind je ook floating markets, dit zijn markten op het water. Je vindt hier kleine bootjes waar mensen bananen pannenkoeken bakken of sieraden verkopen. Thailand is een geweldige plek voor nieuwe culinaire belevenissen, zo worden er gefrituurde insecten verkocht.

Nigeria

Dit land is het drukste van alle landen in Afrika, omdat hier zoveel mensen wonen zullen sommigen even moeten wennen. Toch zul je er ook adembenemende natuur vinden, bijvoorbeeld de watervallen in Lagos. Deze watervallen zijn wel 30 meter hoog, hieronder kun je zwemmen. Lagos staat ook bekend als hipster wijk, koop kunst of drink een drankje in een hip tentje. De stranden zijn ook prachtig en zul je zeker tegenkomen in Nigeria. Ook zijn er meerdere regenwouden te vinden waar giraffes, nijlpaarden en olifanten leven. Misschien kun je wel een excursie boeken om het regenwoud te verkennen.

Conclusie

Zowel Thailand als Nigeria zijn prachtige landen en het is onmogelijk alles te beschrijven in één artikel. Daarom zul je het zelf maar moeten beleven! Regel wel op tijd je visum om teleurstelling te voorkomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *