22 januari 2022

Transport naar Spanje met een van deze bedrijven

2 min read

Voor het transporteren van goederen zijn veel zaken nodig die geregeld moeten worden. Denk hierbij aan vrachtwagens, vliegverkeer, de douane, en als het gaat om pakketjes ook pakketcontroles. De transportbedrijven moeten zich ook houden aan bepaalde regels, wat ook aardig veel werk veroorloofd om alles in het bedrijf volgens de regels geregeld te hebben.

Daarnaast is duurzaamheid ook een belangrijk aspect, gas en benzine worden steeds duurder en zijn slecht voor het milieu en de klimaatverandering. Daarom zijn sommige bedrijven ook bezig met innovatieve oplossingen voor het gebruik van gassen en benzine. Dit alles wordt vaak regelt door een of meerdere bedrijven. De bekendste bedrijven voor transport naar Spanje worden voor u in dit artikel op een rijtje gezet zodat je zeker weet dat je voorzien bent van alle noodzakelijke informatie. Er zijn echter nog veel meer bedrijven en dat is natuurlijk wel zo goed om te weten.

Bring

Bring is een scandinavisch transport bedrijf met verschillende vestigingen in Spanje. Vestigingen bevinden zich in Irun, Barcelona, Madrid, Valencia, Sevilla, Alicante, Algeciras & Gibraltar. Het bedrijf transporteert dus door heel Spanje en ook van en naar Spanje vanuit andere landen. Het bedrijf rijdt met eigen materiaal zodat zei niet afhankelijk hoeven te zijn van externe partijen en andere transport bedrijven. Naast Spanje vervoert dit bedrijf ook naar andere landen zoals Frankrijk, Engeland en Zweden.

Jan de Rijk

Jan de Rijk Logistics is van oorsprong een Nederlands bedrijf met verschillende vestigingen random de internationale luchthaven van Barcelona. Iedere dag rijden er vrachtwagens van Jan de Rijk Logistics richting Spanje, en deze bevinden zich dagelijks in Barcelona en Madrid. Naast het vervoer met vrachtwagens wordt ook vervoerd door de lucht met vliegtuigen. Zodra de pakketjes op de luchthavens in Spanje zijn aangekomen, worden ze verder per vrachtwagen vervoerd. Het bedrijf heeft ook Mega Trailers en combi trucks en zal ervoor zorgen dat de producten goed en veilig vervoerd worden naar de bestemming in Spanje.

BTA International

BTA International is een internationaal transport bedrijf met verschillende vestigingen in Spanje. Het bedrijf is al bezig met transport sinds 1993 en bevindt zich in alle grote Spaanse steden zoals Madrid, Barcelona, Sevilla, Marbella en Valencia. Met BTA International zou het versturen van een pakketje ongeveer 3 tot 6 dagen duren voordat het bij de Spaanse bestemming aan zal komen. Het leveren gaat vrij snel, Spanje staat natuurlijk ook in de top 10 van Nederlandse handelspartners, dus het kan niet missen dat het transport tussen Nederland en Spanje goed geregeld wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *