7 december 2021

Veilige kleding op de motor

2 min read
REV IT bij Voordeelhelmen

Kleding is een essentieel onderdeel als je met de motor gaat rijden, wat voor weer het ook is je moet altijd beschermende kleding aan. Wanneer je niet de goede kleding aan hebt is het leed niet te overzien als je valt of een ongeluk krijgt. Maar ook als je een bui regen krijgt onderweg wil je natuurlijk droog aankomen op je bestemming. REV IT bij voordeelhelmen betekent eerste klas kwaliteits kleding voor iedere soort rijder, van sportief tot de toerrijder die in het weekend een tochtje op de motor maakt.

Van alle kleding voorzien 

REV IT bij Voordeelhelmen

Of je nu op zoek bent naar onderkleding of beschermende kleding voor de regen, REV IT bij voordeelhelmen heeft verschillende kleding voor de sportieve motorrijder. je kunt zowel online als in de fysieke winkel in Amsterdam rondkijken voor mooie kleding die bij je past. Jassen zijn dankzij een speciale techniek waterdicht gemaakt, op deze manier weet je zeker dat je echt droog blijft en toch niet kleding hebt die doorlekt tijdens een fikse regenbui. Kies je voor een compleet pak en liever een jas en een broek apart, de keus is aan jou.

REV IT bij Voordeelhelmen

Jeans voor op de motor

Denk je aan motorkleding dan denk je in eerste instantie aan die dikke pakken, ook tijdens de zomer moet je een pak dragen. Maar wist je dat REV IT bij voordeelhelmen ook spijkerbroeken in het assortiment heeft voor op de motor? De broeken hebben dezelfde eigenschappen als alle andere kleding voor op de motor, enige verschil is dat je niet ziet dat de jeans voor de motor is bedoeld.