7 december 2021

Verschillende soorten auto’s

2 min read
Verschillende soorten auto’s

Het rijden van een bedrijfswagen brengt veel voordelen met zich mee. Zo hebben deze, afhankelijk van het formaat, vaak een relatief grote laadruimte en zijn deze dus ideaal voor het transporteren van grote artikelen. Zo wordt er door de Dodge dealer in Nederland ook de Dodge Ram Sport als bedrijfswagen aangeboden. Deze bedrijfswagen beschikt over een geweldig grote laadbak en kan 5 of 6 personen vervoeren, afhankelijk van je voorkeur.

Als ondernemer op zoek naar een bedrijfswagen die volledig past bij jouw wensen? Dit zijn de vijf populairste bedrijfswagens van dit moment:

Fiat Doblo

De Fiat Doblo is voornamelijk bekend vanwege de betrouwbaarheid van het voertuig. Ook is de techniek erg slim verwerkt in het voertuig. Daarbij komt dat de laadruimte geen enkel probleem is bij deze wagen.

Mercedes Benz Sprinter

Veiligheid staat bij de Mercedes Benz Sprinter centraal. Zo is deze wagen uitgerust met een techniek waarbij er automatisch contact wordt gezocht met hulpcentrales uit de omgeving.

Volkswagen Caddy

Dit is één van de compactere bedrijfswagens van dit lijstje, maar aan voldoende laadruimte ontbreekt deze bedrijfswagen zeker niet. Met een laadruimte van 225 cm heb je de opslag waarmee de meeste ondernemers uit de voeten kunnen. Deze Caddy is volledig af te stemmen op je budget en de personalisaties.

Opel Vivaro

Een Opel Vivaro is voornamelijk geschikt vanwege de hoogte in het laadruim. Zo is het mogelijk om deze bedrijfswagen om te bouwen tot een heuse werkplaats. Met een Opel Vivaro heb je nooit een gebrek aan ruimte!

Peugeot Partner

De Peugeot Partner is een bedrijfswagen die erg populair is onder de startende ondernemers. Deze bedrijfswagens zijn relatief goedkoop en verkrijgbaar in veel verschillende uitvoeringen. Ideaal voor ondernemers met verschillende behoeften.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *