7 december 2021

Vervoer op je trouwdag: 3 tips

2 min read
jaguar huren

Je ziet het helemaal voor je: na het feest rij je weg met je geliefde. Je hoort de blikjes achter de auto rinkelen en het ‘Just Married’-bordje hangt aan de achterklep. Een trouwauto mag niet ontbreken op de grote dag. Maar waar let je op bij het kiezen van een trouwauto? Er is in ieder geval een ruim aanbod als het gaat om een trouwauto huren!

Bekijk nu: 

Huren of Lenen

Zoals we in de inleiding vertelde, is het aanbod van huurauto’s ontzettend groot. Maar waarom een trouwauto huren als een bekende een mooie auto heeft? Het grootste voordeel van een auto lenen van een bekende, is dat de prijs een stuk lager ligt. Ben jij op zoek naar een spectaculaire sportwagen? Misschien is de kans klein dat die in jouw directe omgeving verkrijgbaar is. In dit geval is het slim om je droomauto te huren.

Autoverzekering

Wanneer je een trouwauto huurt bij een bedrijf, is de verzekering vaak goed geregeld. Het is namelijk zo dat elke auto op de weg verzekerd moet zijn. Huur je van een particulier? Zorg dan dat je van tevoren de zaken goed regelt. Het zou ontzettend jammer zijn als jullie op de grote dag een boete riskeren.

Reserveer op tijd

Een bruiloft moet je op tijd regelen, dus ook de trouwauto. Er zijn automerken die enorm populair zijn als trouwauto. Hoe jammer zou het zijn als je favoriete trouwauto al gereserveerd is door een ander stel? Tot slot raden wij aan om de trouwauto van tevoren te bekijken. Op een foto kan een auto er heel anders uitzien dan in het echt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *