7 december 2021

Vrouw versieren in 4 tips

2 min read

Ben je een man die op vrouwen valt, maar ben je niet echt een enorme versierheld? Geen stress, dit kan de beste gebeuren. Veel mannen klappen compleet dicht als ze een mooie vrouw moeten aanspreken, of stamelen wat onzin uit en rennen vervolgens met een rood hoofd weer weg. Het gebeurt de beste, geloof ons. Wat je kunt doen is veel oefenen, en tips lezen die je kunnen helpen om een vrouw te versieren. Ben je benieuwd naar deze tips? Je leest ze hier in deze blog!

Begin bij jezelf

Het is allereerst heel erg belangrijk dat je je zaakjes op orde hebt. Er zijn bepaalde aspecten in je leven die je eerst gefixt moet hebben voordat je kan verwachten dat er een vrouw op je gaat vallen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een (goede) baan, een verzorgd lichaam en een opgeruimd huis. Mannen die hun zaakjes goed op orde hebben zijn over het algemeen een stuk aantrekkelijker voor vrouwen, begin dus eerst bij jezelf!

Straal zelfvertrouwen uit

Dit klinkt als een lastige, maar zelfvertrouwen is heel erg belangrijk voor vrouwen. Als jij jezelf niet serieus neemt als kandidaat, waarom zou zij het dan wel doen? Zorg er in eerste instantie voor dat je kleding op orde is. Wij raden een simpel maar toch gewaagd Malelions shirt aan. De shirts van Malelions  stralen van zichzelf al zelfvertrouwen uit! Ook is het belangrijk dat je haar goed zit, dit zijn allemaal aspecten die bijdragen aan je zelfvertrouwen. Zorg er alleen wel voor dat je niet té zelfverzekerd, lees: arrogant overkomt. Dit heeft namelijk vaak een averechts effect.

Toon interesse

Ben je een praatje aan het maken met je droomvrouw? Zorg ervoor dat je veel interesse toont, dit vinden vrouwen namelijk enorm aantrekkelijk. Daarnaast is het ook goed om jezelf interessant op te stellen, door veel te vertellen over je ambities en dromen. Dit is iets wat vrouwen aantrekt. Ook hierin geldt weer: praat over jezelf, maar doe het niet té veel. Het is belangrijk dat er een bepaalde balans ontstaat waarin zij zichzelf serieus genomen voelt, maar waarin het ook geen ondervraging wordt.

Gewoon doen

Zie je een leuke vrouw? Stap erop af en ga er gewoon voor. Ook al is het enorm spannend, vrouwen waarderen een beetje lef. Dus gewoon doen! De vrouwen zullen het zien als een groot compliment dat je je trots voor hen opzij zet. En er zit een kans in dat het gewoon lukt.